Verdens beste sjokolademousse

Verdens beste sjokolademousse

Jeg er ikke spesielt begeistret for mat. Du sjarmerer ikke meg med en 7-retters gastronomisk opplevelse for å si det sånn. Men gi meg perfekt sjokolademousse og jeg får stjerner i øynene, vann i munnen og gelé i beina. Eller mer realistisk: Jeg blir drithappy!

Verdens beste sjokolademousse per nå finner du på en fransk liten restaurant på Sairee Beach, Koh Tao. Vi snakker store biter med sjokolade, som gir deg litt mer motstand og litt mer nytelse enn en plain mousse.

Vel bekomme.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>