Takknemlig for strikketante

Hjemmestrikka lue
Når lillesøster plutselig matcher de råe omgivelsene med den nye, søte lua si – da må det knipses.

Den hjemmestrikka lua, med tidens fineste farge, kom i posten fra tante Anita, som også hadde  strikket en nydelig lue til storebror. Begge ungene ble så glade for de nye luene at de ville ha dem på med én gang.

Lue_2
Hjemmestrikka lue
Jeg blir så glad hver gang de små får noe hjemmestrikka fra fine folk! Tusen takk, Anita <3

Pst. Søsteren min lager utrolig mye fint. Nå for tida er det strikking det går i, men du finner også mengder av andre kreative DIY-prosjekter på instagrammen hennes @anijens. Følg!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

2 tanker om “Takknemlig for strikketante

 1. Lillesøster

  Nååååå ? Nå ble jeg rørt og glad ? Tusen takk for fine ord ? Så artig at de likte luene sine ? Når skal du prøve deg med pinnene?

  Svar
  1. supersim Innleggsforfatter

   De små ble virkelig kjempeglade for luene. Tanken var egentlig å ikke bruke dem i barnehagen, men M insisterte på å ha på den nye lua si i barnehagen, og da tenkte jeg at det er jo faktisk bedre at de blir brukt masse enn at de ligger og er fine i kommoden :-) Kanskje jeg finner fram pinnene – i løpet av året, he he.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>