Takk for priskrig på smågodt

Smågodt Jeg er vel ikke den eneste som spiser dritbillig smågodt på jobb i dag?

Da jeg så nyheten om priskrig på smågodt sendte jeg linken til Tarzan med beskjeden «Du vet hva du har å gjøre!». Og det gjorde han! For han kom hjem fra jobb med en stappfull pose! Jeg tenkte liksom at han kunne svippe innom Rema en gang eller to før påske, men jeg klager absolutt ikke på ekspresslevering av smågodt, priskrig eller ei <3

Smågodt

Jeg unner meg nok litt for mye av det gode nå som jeg hovedsaklig har hjemmekontor. Det blir mye kjeks, sjokolade, iskaffe og andre usunnheter. Så denne priskrigen kan bli farlig for helsa mi, men man lever bare én gang – og da gjelder det å nyte det! Grei unnskyldning det vel?

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

2 tanker om “Takk for priskrig på smågodt

  1. Lillesøster

    Her kom vi begge over smågodtkuppet samme dag og kjøpte 3 poser hver, så vi har «litt» å spise på i påsken ?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>