Takk for oss, Color Line

Color Line
Når man trenger nye opplevelser og impulser er det ikke alltid man behøver å reise så innmari eksotisk eller dyrt. Da vi for litt siden fikk gratisbilletter til et todagers cruice med Color Line til Kiel tenkte vi at det var akkurat dét vi trengte. Søndag kastet vi loss og dro til sjøs.

Det var mest vi voksne som trengte miljøforandringer, men turen med «den store båten» sto også høyt i kurs hos lillemann. Helt fra han var liten baby og til vi flyttet fra den fine utsikten da han var ganske fersk treåring, var det stas å se Color Line seile forbi Nesodden. Da han ble barnehagegutt og båtens passeringer tilfeldigvis viste seg å time med levering i barnehagen, vinket vi «Hei, store båten!» og «Ha det, store båten» hver eneste dag nærmere kl halv ti.

Color Line og marinestriper

Tarzan kjører marinelooken.

Vel inne på lugaren vår ble vi raskt enige om at det var smart å betale litt for lugar med utvendig vindu. Det var sol og knallblå himmel, og selv på den lille lugaren (som ble halvfull av Ellies vogn) følte vi at livet smilte! Ungene digget de nye omgivelsene og syns det var veldig spennende at det var en seng i taket, at man kunne løpe i lange korridorer, at det var dobbeltrapper og veldig mange heiser. Dessuten var det lov å spise godteri på båten! Det skal litt mer til for å imponere Tarzan og meg, men fornøyde og glade unger og en fantastisk solnedgang midt ute på det åpne havet – dét liker vi!

Og når vi snakker om utsikt! Da vi satt på øverste dekk og så hele verden, kom det plutselig et privat jetfly på høykant veldig nærme båten! Ikke bare én, men to ganger! Utrolig heftig opplevelse!

Color Line

Color Line

High Five, pappa!

Men det aller beste med «den store båten» – det var helt klart at den hadde badeland! Milo var så fascinert av at Color Line hadde sklie i bassenget at han tegnet det på forhånd fordi han gledet seg sånn. Ellie var ikke like begeistret for badeland, hun ville helst bare sitte på kanten av babybassenget og titte eller gå rundt og rundt på de små broene og i trappene. Det er ikke så mye som skal til for å glede en liten tass som er vant til hverdagens rutiner.

Color Line

«Mamma, bølgene er krøllete»

En bitteliten miniferie for to store og to små, det var ikke så mye mer som skulle til. Tarzan kalte det «overraskende rogivande», jeg syns det var godt å komme bort fra alle tingene jeg burde gjøre hjemme, og heller fokusere på de folka som er aller viktigst for meg, og ungene storkoste seg med all oppmerksomheten.

Vi kommer tilbake, Color Line!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

5 tanker om “Takk for oss, Color Line

 1. Lillesøster

  Så koselig ? Minner meg om turen vår med danskebåten en sommer da A var 8 år. Barnas båt het den da og hadde masse aktiviteter for barna. Fine minner ?

  Svar
  1. supersim Innleggsforfatter

   Masse aktiviteter for barna er alltid gull! Vi var på barnedisco – og den som koste seg mest var Ellie!

   Svar
 2. Mamma di

  Fine bilder og så levende beskrevet ?
  Så lykkelig lille dokka mi ser ut, og lillegutt har masse å utforske. Fine mine ❤️?

  Svar
  1. supersim Innleggsforfatter

   Har mange andre fine bilder jeg tenkte å dele i familiegruppa <3 Ellie er stort sett en solstråle, veldig blid og sjarmerende. Hun vandret rundt på båten i to dager, og nektet å sove i vogna si. Mye artigere å utforske sammen med storebror!

   Svar
 3. Tilbaketråkk: Gal etter sko - Supersim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>