Permisjon i Thailand – igjen

image
Det er nesten to år siden sist. Vi har gjort dette før, på to år er vi blitt ganske drevne på å reise med barn. Nå gjør vi det igjen. Utnytter mulighetene permisjon gir oss til å reise, oppleve og nyte. Pakker (alt for mye) bagasje og tar med to små til solens land. La familia skal tilbringe de neste to månedene på Koh Tao. Jeg gleder meg til å se om lillesøster liker seg like godt i varmen som storebror gjorde da han var baby.
image

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

7 tanker om “Permisjon i Thailand – igjen

 1. Lillesøster

  Så fint å se bloggen din igjen. Har savnet den. Håper dere får en fin ferie, med friske og blide unger og mange opplevelser og inntrykk :-) Pass på hverandre! Gleder meg til å følge dere her :-)

  Svar
  1. supersim2489 Innleggsforfatter

   Så godt å være savnet 😉 Nå har jeg endelig fått pleiet bloggen igjen. Det tok jammen nesten tre uker – tida flyr – men nå er planen (nesten) daglige oppdateringer :-) Vi passer godt på hverandre og blir passet godt på også :-)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>