Påskeferie med blondegardiner og utsikt

Hyttetur påske

Vi bestemte oss plutselig for å feire påsken på en Kystledhytte. I en bitteliten, men veldig sjarmerende hytte som lå rett ved Brekke sluser i Haldenkanalen.

Nordmenn flest drar jo til fjells i påsken, men jeg er ikke født med ski å beina og trives best ved sjøen – eller havet, som vi sier i nord Norge, så en Kystledhytte passet meg perfekt! Det er noe med frihetsfølelsen jeg får ved havet, lukten, og ikke minst, lydene. Vann som sildrer, bruser, bobler eller brøler er ren terapi for meg.

Vi snakker skikkelig compact living, utedo og ikke innlagt vann. Sjarmerende på sin helt egen måte – for noen få dager.

Hyttetur påske
hyttetur påske Dette var utsikta fra hytta! Med en utsikt som dette, kan hytta være så liten den bare vil for min del! Terapi for kropp og sjel.

I  fjor var vi på en annen kystledhytte i Haldenkanalen – med minst like fin utsikt (og en smule mer barnevennlig) – og vi skal garantert besøke flere av Kystledhyttene for å finne ro og nyte utsikt fremover! Lillemann har allerede lagt inn et klart å tydelig ønske om å leie Fyrsteilene til sommeren, så da blir det sånn.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

2 tanker om “Påskeferie med blondegardiner og utsikt

 1. Lillesøster

  Der er heldig som har denne muligheten. Vi trodde jo vi fikk den samme muligheten med medlemskap i DNT, men der kan man jo ikke reservere hyttene.. Vi kan jo ikke pakke med oss ungene i bilen og kjøre mange mil, for så å komme til full hytte ?

  Svar
  1. supersim Innleggsforfatter

   Det er en fantastisk mulighet, men koster jo en del, så vi kan ikke utnytte muligheten så ofte som vi skulle ønske. Hos DNT er jo fordelen at det er gratis, men kjipt å komme til full hytte.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>