Norsk design til kidsa

MeMini

It’a all in the details – buksedress med volang fra MeMini.

Jeg heier på Norsk design!

Når det kommer til design stiller danskene i en klasse for seg selv. Alle landets interiørbloggere og alle interiørfolka jeg følger på Instagram har minst én Omaggio-vase fra Kähler hjemme. Arne Jacobsen har opptil flere stoler som jeg gjerne skulle hatt i stua mi – både Svanen og Egget er hjertelig velkomne til det grå rekkehuset vi for tida varmer opp med masse levende lys. Lampa AJ er også velkommen.

Dansk klesdesign stiller i en helt egen liga: Day Birger et Mikkelsen, Samsöe Samsöe og Ganni er noen av mine favoritter.

Og så til barna er Danmark rå på klesdesign: Aya Naya har vært en favoritt til Ellie siden før hun ble født, Wheat lager nydelige små plagg, Miniature sine jakker selges brukt til blodpriser på nettet og FUB sine striper er en evig favoritt til både gutt og jente.

Men jammen kan Norge også!
Ellie Sover helst i pysjen fra Lilleba, ullplagg fra Lillelam bringer fram gode minner fra Milos babytid og Nøstebarns sparkebukser i ull/silke er noe av det søteste jeg ser. Men ingenting slår MeMinis fantastiske buksedress med volanger! Jeg blir så bløt i hjertet som bare et mammahjerte kan bli hver gang jeg ser Ellie i denne buksa. Fargen. Detaljene. Kvaliteten. Love it!

MeMini

Norsk design til barn: MeMinis nydelige bukse med volanger.

MeMini

For inspirasjon til barneklær anbefaler jeg deg å ta en titt på bloggen til Charlott Pettersen! Spesielt om du er enig med henne i at gutteklær er en undervurdert greie eller har strikkepinner som løper løpsk.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>