Koh Taos turistfelle: Koh Nang Yuan

Thailand_2

De siste krampeaktige dagene prøver vi å få med oss mest mulig, suge inn stemningen, stryke fingrene gjennom varm sand, svømme i turkist hav, lagre minnene av en glad gutt som knapt rekker å spise opp isen sin før han vil grave mer i sanden og en liten baby som gurgler fornøyd i skyggen.

Det er på tide å få unna Koh Taos største turistfelle: Koh Nang Yuan. Den lille øya med kun én (overpriset) resort som ligger en liten tur med longtailbåt fra Koh Tao. Dit alle kineserne reiser ikledd oransje redningsvester og speilreflekskameraer. Der turistene ligger tett i tett under grønne parasoller. Øya, som egentlig er tre små øyer forbundet med en hvit strandlinje. og ser helt stunning ut på postkort, men som skuffer litt når du ankommer fordi den er så overfylt av turister. Klarer du å overse turistene anbefales det å ta turen opp til utkikksposten for en fantastisk utsikt og å utnytte det krystallklare vannet som visstnok skal gi deg snorkleopplevelser av ypperste kvalitet. For oss ble det hverken utsikt eller snorkling – vi gikk heller for is og kvalitetstid på den eneste lekeplassen vi har sett siden vi mellomlandet i Doha på vei til Bangkok.

Koh Nang Yuan må besøkes, men dra grytidlig og få øya (nesten) for deg selv. Taxibåtene sloss om å få kjøre deg til Koh Nang Yuan, så du kan velge og vrake. Vi kjørte tur retur for 800 bath. Husk også 100 bath i inngangspenger når du ankommer piret. 

Thailand_4
Thailand_1
Skli
Endelig en «skliiii».
Disse små tottelottene (også kjent som tær) har gått barbeint i mange uker. Vi mistet Milos sandaler etter et par uker, og siden da har han gått uten. Overgangen til vinterbekledning og store, tunge vintersko blir nok stor for lillemann.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>