Hvervenbukta – perfekt for kvalitetstid

Hvervenbukta

Når sola skinner, man dropper alle jeg burde-tankene og heller putter mann og barn i bilen, slenger L-en bakpå Toyotaen og øvelseskjører til Hvervenbukta – ett av de fineste stedene Oslo har å by på. Da har man en skikkelig, skikkelig bra lørdag.

Jeg er nok over gjennomsnittet glad i Hvervenbukta, spesielt etter at Anne på landet åpnet den koselige kafeen sin der. Så glad er jeg i koselige kafeer at jeg slo til med digg latte, kanelbolle _og_ en gulrotkake!  Jeg er nok over gjennomsnittet glad i latte, kanelboller og gulrotkake også, men er det lørdag, så er det lørdag.

Etter en kafépause ute i det fri, matet vi ender og svaner med Kornmo-kjeksene som egentlig var ment for ungene, gravde i sanda og balanserte på gjerdet. Det er _det_ jeg liker så godt med Hvervenbukta; man får i pose og sekk: urban kaffe, masse frisk luft, ro i sjela og kvalitetstid med familien.

Hvervenbukta
Lillemann plukket blomster til meg – «mamma, jeg vet at du elsker vårblomster» – og lillesøster roper fornøyd «Seee!» når det også dukker opp en hvitveis.

Hvervenbukta
Storebror passer på at lillesøster også får mate fuglene, og ikke bare rope «gakk-gakk» til dem.

Hvervenbukta
Hvervenbukta

Kvalitetstid med familien, øvelseskjøring og kaffe latte – snakk om perfekt lørdag!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

En tanke om “Hvervenbukta – perfekt for kvalitetstid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>