Hverdagsliv med amming og høy solfaktor

image

Ok. La oss få det klart én gang for alle: Det er hverdagsliv som gjelder når man reiser såpass lenge som vi gjør. Vel og merke med barn. Er du ung og fri reiser du definitivt på en annen måte enn det vi gjør. Men det er greit. Helt greit.

Koh Tao er en liten øy. En dykkerøy. Denne lille øya tiltrekker seg mengder med unge, veltrente, (vel)tatoverte, unge mennesker som tilbringer dagene over og under vann og kveldene på sesongens hotteste bar. Vi tilbringer dagene med å jakte på store nok bleier til Milo og bekymring over Ellies varmeutslett. Når kvelden kommer bestiller vi take away og håper at den kommende natten ikke byr på så mange myggstikk. Satt på spissen.

Hverdagsliv med baby betyr mye amming. Planlagt amming og plutselig amming. Det har tatt meg litt tid, men nå ammer jeg stort sett der det passer meg – også på ferie.

Hverdagsliv betyr at vi bor i en praktisk leilighet*

Hverdagsliv betyr uoppredde senger. Skittentøy og oppvask.

Hverdagsliv betyr tidlige morgener.

Hverdagsliv betyr at det er lov å kjede seg.

Hverdagsliv med baby betyr skygge og høy solfaktor. Den lille og jeg er like bleke. Det har også tatt meg litt tid. Å godta at jeg kommer til å reise hjem med kun et lite snev av farge. Men, hei! Det er jo ikke en lekker brunfarge jeg er her for. Fargen forsinner raskt, minnene vi tar med oss hjem i bagasjen varer evig. Kanskje klisjé, men jeg heier på familietid, hverdager og gode minner.

* Jeg har fått flere spørsmål om hvordan det er å reise med barn i Thailand og hvordan vi bor, så mer om det kommer senere. 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

2 tanker om “Hverdagsliv med amming og høy solfaktor

    1. supersim Innleggsforfatter

      Det er litt vanskelig dette med amming, religion og kultur når man er på ferie. Men jeg har landet på at så lenge jeg gjør det diskret så er det greit.

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>