Hurra!

Pavlova 17. mai

Jeg har aldri vært spesielt opptatt av 17. mai og har aldri deltatt på en champagnefrokost, men med to små apekatter blir slike merkedager viktigere. Plutselig er jeg hun mammaen med dårlige tårekanaler. Hun som snufser når årets blomsterbarn deler ut blomster til kronprinsparet på Skaugum og hun som tørker en tåre når mini veiver forundret med flagget sitt og storebror sitter stolt på pappas skuldre høyt der oppe i lufta. Nesten helt oppe i den blå himmelen.

Vi har hatt en nydelig dag i sola, gått i 17. mai-tog med barnehagen, spist is, grillet og mumset deilig Pavlova. Med det perfekte 17. mai-været kunne dagen knapt vært bedre.

17. mai
Jeg ligner litt på emojien med hjerter i øynene når jeg ser på dette bildet. Å få de to små til å stå stille og se i kamera samtidig er ingen enkel oppgave, så når de i tillegg ser så skjønne ut begge to, da blir det hjerteøyne på den stolte mammaen.

Pavlova 17. mai

Håper dere også har hatt en fin dag!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>