Gal etter sko

sko
Lillesøster er helt gal etter sko. Og da mener jeg gal. Hun strålte da jeg kom hjem med nye støvler fra Kamik. Ikke bare var det nye sko (alt er relativt), men de hadde håndtak på også! Så nå tar hun dem av og på seg dagen lang – eller går rundt og bærer på dem.

Da jeg knipset disse bildene av henne telte jeg samtidig 13 (TRETTEN!) sko rundt omkring i stua og kjøkkenet!

Sko

Jeg må jo innrømme at jeg jaktet på ensfargede, minimalistiske støvler til småen, men da jeg kom over disse på salg, visste jeg jo at hun kom til å elske dem. Da får det heller være at designhjertet til mammaen ikke banker for blekkspruter og små fisker (som tydeligvis sier pip pip). Det viktigste er jo at hun er tørr og glad, ikke at hun har kule, gule støvler fra Bisgaard.

Sko_3

De blekrosa ballerinatøflene fra Enfant er en annen favoritt. At den ene ballerinaen ble borte om bord på «den store båten» er ikke så nøye for lillesøster. Å bestille nye skinntøfler står på to do-lista mi – og jeg tror faktisk det blir en bestilling på akkurat de samme ballerinatøflene fra Enfant, eventuelt modellen med strikk, for å gjøre det litt enklere for frøken skogal.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

2 tanker om “Gal etter sko

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>