De perfekte lave skoene

lave sko

Når man er 159.5 cm høy, da sier det seg selv at man bør bruke høye heler så ofte man bare kan. Men når man er 159.5 cm høy og i tillegg har tidenes dårligste knær, da kan man bare glemme å komme seg opp i høyden ved hjelp av heler.

Jeg har aldri vært så opptatt av å ta igjen for de centimeterne jeg kanskje mangler i følge skjønnhetsidealene i vår del av verden, men syns det er vanskelig å finne sko uten heler som jeg føler meg fresh i. Så da jeg kom over disse perfekte lave skoene i H&M-katalogen jublet jeg høyt! Planen var å bestille dem i både svart og korall, men jammen var ikke de svarte utsolgte i min størrelse allerede.

Nå venter jeg på pakke i posten og varme vårdager!

Lave sko
Lave sko

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>