Crush: Bands of L.A.

Bands of L.A.

Belte fra Bands of L.A.

Jeg jaktet på et etniskinspirert, litt grovt tøybelte da jeg tilfeldigvis ramlet innom den herlige butikken Zuzanna G på Grünerløkka på vei til et event her om dagen. Og der fant jeg akkurat det jeg lette etter – Zuzanna G har agenturet på Bands of L.A. og jeg er forelsket! Jeg gikk for det sikreste kortet – et svart tøybelte – men må nok skaffe meg et neonfarget før sommeren merker jeg.

bands of L.A.

Belte fra Bands of L.A.

Så enkelt, avslappet og kult. Bands of L.A. funker like bra til favorittjeansen, sommerkjoler og slitte jeansshorts. I like it a lot! 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>