Best i test

Barneføtter

Kun «best i test vintersko barn» er godt nok for disse tottelottene.

Mellomsesongskoene hans ble nesten gjennomslitte på tuppen allerede etter et par uker. Da ble mammaen streng og sa at det ikke var lov å bremse kjempestor fart («Se, mamma! Jeg har kjempestor fart! Wooooooooom!») på løpesykkelen med tuppen på skoene. Det var Viking og greier, riktignok nedsatt med 200 kroner, men fortsatt dritdyre til å være så små – og mellomsesongsko som man kun bruker den korte, rare perioden mellom tidlig høst og tidlig vinter. Nesten gjennomslitte på tuppen altså, og nesten for kalde nå som frosten hilser på hver morgen på vei til barnehagen. Milo trengte nye sko.

Så hva gjør en 2015-mamma når nye sko skal kjøpes inn til treåringen? Hun stoler i alle fall ikke blindt på det hun tror er kvalitet. Nope. Hun googler Best i test vintersko barn – og havner hos Foreldre og barn, eller foreldre.no, som de heter på nett. 

Jeg elsker Foreldre & barn sine tester!

Årets test fortalte meg overraskende nok at i år er det vintersko fra Din Sko som gjelder. Billig og bra altså, det kan jeg like! Med fare for å høres overfladisk ut; jeg hadde jeg aldri kjøpt vintersko til Milo på Din Sko med mindre Google og Best i test vintersko barn hadde sagt at jeg skulle gjøre det.

Best i test sko

Jeg målte de små tottelottene til 16 cm og klikket hjem et par best i test vintersko barn i størrelse 28. Jeg elsker nettbutikker! Spesielt når jeg samtidig kan klikke hjem et par varmôrede skinnstøvler til meg selv. Sko til mini og sko til mamma: check!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>