Badenymfer

image

Det er onsdag. Eller torsdag? Jeg tror det må være torsdag – jeg fikk nemlig bilder fra barselgruppa på Facebook i dag. De skulle skeie ut med kake. På Koh Tao skeier vi ut hver dag. Mr. A heller nedpå iskalde Singha eller Chang, mens den ammende går for vannmelonshake eller boksfanta. Her om dagen spiste jeg verdens beste sjokoladefondant, jeg har fått en hang-up på M&Ms og jeg går gjerne lange omveier for å få meg en skikkelig god islatte. Alt er lov når man er på ferie – selv når ferien varer så lenge som vår.

image

I tillegg til å skeie ut med kaloribomber på daglig basis, bader vi. Vi er noen ordentlige badenymfer. Vi bader på stranda i nærheten av der vi bor, vi bader på den finere stranda vi må trille forbi ti dykkesjapper, slitsomme taxisjåfører, gatematvogner med klissete crêpe og billig pad thai, et tjuetalls thaier som vil hilse på ungene og et par ekstremt bratte bakker for å komme til, vi bader i leilighetens basseng og vi bader i den bittelille rosa baljen på badet. Storebror bader så mye at han, ifølge seg selv alltid er «ren og pen».

image
Snikfotografert. Hadde jeg visst at vi ble fotografert skulle jeg ha sørget for å dra bikinitrusa ut av rumpa …

image

Bildene er fra Mae Haad, stranda der piret ligger og alle de store båtene tømmer seg for dykkeglade ryggsekkfolk flere ganger om dagen. Dette er stranda som er nærmest leiligheta vår og som vi naturlig nok dermed bruker mest. Her har vi funnet våre favorittlunsjsteder og våre favoritthaier. Milo har sjarmert en av sine favoritter så mye at han fikk en lekebil og gratis is sist gang vi var der. Min favoritthai har en nydelig nyfødt jentebaby. Mammaen kan ikke ett ord engelsk, men det er ikke så nøye – vi kommer langt med å si «beibiii» og beundre hverandres komplementærfargede babyer.

Stranda er ren, vannet er klart og palmene svaier. What’s not to like?

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

2 tanker om “Badenymfer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>