<3 M

Smykke_1

Jeg kaster alle flekkete-hudkomplekser over bord og poster bilder av de to skattene mine. Bokstavlig talt. M for Milo har dinglet rundt halsen min nesten hele livet hans. På den måten har jeg ham alltid med meg. Nært hjertet.

Så snart kjønnet på det som viste seg å bli lillesøsteren hans var fastslått, løp jeg til David Andersen for å kjøpe en E. E for Ellie. Men den lille sølvbokstaven har gjemt seg på et lurt sted, så inntil jeg finner den har jeg lånt Ellies fine emaljesmykke. Jeg hadde et slikt barnesmykke da jeg selv var liten; et rosa hjerte med fadervår på baksiden. Jeg gikk for hvitt emalsjesmykke til Ellie, i håp om at hun vil bruke det også senere i livet. Jeg syns det er nydelig alene, og enda finere sammen med et lengre sølvsmykke.

Smykke_2

Jeg er rimelig fornøyd med den nye blå skjorta jeg plukket opp på salg hos Shoe Lounge. Den er alt for stor, men who cares. Med opprullede ermer, til trange jeans, funker den som bare det. Og sjekk de neonrosa detaljene da!

Skjorte Saint Tropez
Sølvsmykke David Andersen & Pia&Per

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

2 tanker om “<3 M

 1. Lillesøster

  Tenkte «Det var en kul skjorte» to sekundet før jeg leste at du var fornøyd med den ? Fine smykker ? O har også hvitt emaljehjerte ?

  Svar
  1. supersim Innleggsforfatter

   Vi har jo ganske lik smak 😉 Jeg måtte bare ha den, selv om den var for stor. Sååå myk og deilig.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>