Solbeskyttelse for de minste: UV-teppe

UV-teppe
Smart beskyttelse i sola: UV-teppe fra Aussie’s finest.

UV-teppet storebror fikk i gave fra en omtenksom farmor da vi reiste til Thailand med baby for første gang er en favoritt i varmen. Teppet er mykt og svalt, visstnok skal 98% av solens skadelige stråler filtreres bort og det kan brukes som et vanlig teppe i tillegg til å beskytte babyens hud mot solens sterke stråler. Jeg brukte det også for å dekke meg selv og babyen til ved amming på stranda.

Jeg har fått flere spørsmål om UV-teppet etter at jeg nevnte det i innlegget om valg av reisevogn, dermed spanderer jeg et eget innlegg på den geniale solbeskyttelsen. Det er fra Aussie’s finest, og var som sagt en gave, men jeg har googlet meg fram til at det blant annet kan kjøpes i denne nettbutikken.

Og du. Vi brukte selvfølgelig solkrem på ungene i tillegg til UV-teppet.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>