Pappesker og pepperkaker

Pepperkaker

Nå er det offisielt jul i heimen. Pappeskene med julepynt var dagens høydepunkt for treåringen. Og pepperkaker er aldri feil.

Det er tradisjonell julepynt som gjelder hos oss. Den aller fineste julepynten er den jeg har barndomsminner fra, og dem får du ikke kjøpt på House of Oslo. Små nisser, gamle nisser, søte nisser. Et par langstrakte engler og et utvalg av barnehagejulestæsj med glitter på. Det meste er på plass, men noen ting sparer jeg til nærmere jul, og andre ting nøyer jeg meg med å mimre over for så å legge dem tilbake i pappesken merket med «Julepynt».

Julemusikk og pepperkaker må jeg innrømme at vi har tjuvstartet med. La oss kalle det før-førjulstid.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

2 tanker om “Pappesker og pepperkaker

 1. Lillesøster

  Tradisjonell jul er best ? Jeg har også flere slike julepynter som bare ligger i eska med den hensikt å gi meg noen fine mimrestunder hver gang jeg pakker frem julepynten ? Men dorullnissene og kjeglejuletrærne til ungene får komme frem hver eneste jul. A sine begynner å bli nostalgiske ?

  Svar
  1. supersim Innleggsforfatter

   Mimrestunder er fine, og det er ofte mange av dem knyttet til jul. Vi har ingen dorullnisser enda, men tipper det blir en fin samling fremover :-)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>