Pappas dag

Farsdag

«Mamma, er det min dag i dag?»

Vi feiret farsdagen vi også, altså.
Milo mente bestemt at det var hans dag. «Mamma, det er min dag i dag, ikke pappa sin», sa han fornøyd og tittet på pappas blå pakke. Den blå pakken som inneholdt en nydelig bok stappfull av opplevelser i nærmiljøet. Fine opplevelser som pappaen skal dele med lille gubben och lille gumman <3

Farsdag

Pappas lille gumman begynner å bli stor jente.

Farsdag

Bananpannekaker i senga, snakk om bra start på dagen!

Da det ble bananpannekaker til frokost var det greit at det var pappas dag. Litt svidde, men veldig gode bananpannekaker, servert av en noe sliten mamma til den fine pappaen.

Farsdag

Farsdag

Pappa, Milo og Ellie på farsdagen <3

Etter frokost på senga, kos og fargelegging ved kjøkkenbordet var vi invitert på farsdagsboller hos naboen. Den samme naboen gikk vi også en liten skogstur med, før hun sendte barna til bestemoren og dro til Ullevål sykehus for å gi husets pappa tidenes fineste farsdagsgave; en perfekt liten sønn, lynraskt levert! Den farsdagsgaven skal det mye til for å slå!

Gratulerer med overstått farsdag til alle pappaer der ute, ferske som gamle.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

4 tanker om “Pappas dag

    1. supersim Innleggsforfatter

      Det var de! Men bildene forteller ikke at det var vilt kaos før vi kom oss opp for å «overraske» pappaen, som flere ganger var på vei ned for å hjelpe til, he he.

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>