Hjelp! Svigermor kommer!

Blomster

Kommer svigermor på besøk? Quick fix: Kjøp blomster!

Plutselig var det fredag! Uka bare forsvant og om noen små timer kommer svigermor på helgebesøk. Vi ryddet og støvsugde riktignok i går, men hjemmet var ikke akkurat presentabelt. Hva gjør man når svigermor er på vei og det ikke fins tid til å vaske leiligheten? Svaret er enkelt: Man kjøper blomster!

Egentlig har jeg en regel om å kjøpe blomster hver helg, men sa var det dette med at ukene bare suser forbi. Disse fredagene kommer fryktelig fort for tida!

Blomster

Blomster

Det trenger ikke å være så komplisert. Noen enkle greiner i en vase er noe av det fineste jeg vet.

Blomster

Greinen med de intense rødoransje bladene har jeg sneket til meg fra naboens hekk.

PS. Nå skal det sies at jeg har vært veldig heldig når det kommer til svigermor. Hun er en særdeles kul og bra dame.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

2 tanker om “Hjelp! Svigermor kommer!

 1. Lillesøster

  Så fine bilder ? Liker det nye bordet, lampa og hylla. Fungerer nok mye bedre enn slik det var da jeg besøkte dere.

  Svar
  1. supersim Innleggsforfatter

   Takk! Vi digger det også! Hadde egentlig sett meg ut et annet bord, men dette kan dras ut i lengden og er mye mer praktisk. Noen ganger må praktiske løsningen foran det estetiske, he he. Hylla har jeg ønsket meg lenge og lampa var et impulskjøp på Facebook.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>