Hennes første veske!

_Veske_2

Etter at jeg ble mamma har veskene mine fått hvile mye. Mulberryen smiler til meg i klesrommet hver morgen, Wangen henger til pynt på soverommet, og de andre veskene ligger litt her og der og støver ned. Det har blitt mye stellebag for å si det sånn. Så hvordan har det seg at den lille er besatt av vesker? Ikke bare vesker, men alt som kan bæres i hånda eller over skulderen. Det inkluderer barnehagesekken og lilla poser med bæsjebleier i!

Selvfølgelig måtte hun få sin egen veske! 

1 år og 3 måneder gammel tripper hun stolt rundt med sin første veske rundt halsen. Det var forelskelse ved første blikk da hun fikk denne søte lille saken med ører og et vennlig ansikt. Jeg kjøpte den til henne for en femtilapp da hun enda var den lille babyen jeg innimellom fortsatt later som om hun er. Ikke i min villeste fantasi hadde jeg trodd at dette skulle bli tingen hun foretrakk foran alt av bamser og kosekluter jeg har prøvd å introdusere for henne.

Ellie og veskevennen hennes er nå uadskikkelige. 
Gjett om mammaen lar seg sjarmere?

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

2 tanker om “Hennes første veske!

    1. supersim Innleggsforfatter

      Ja, jeg vet. Det gjelder å passe på. Helst vil hun ha denne og en Svampebob-veske samtidig :-)

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>