Den vanskelige ønskelista

Gavepapir_2

Jeg har nylig rundet enda ett år. I ukene og dagene i forkant spurte Tarzan meg stadig om hva jeg ønsket meg. Sa at jeg måtte skrive ønskeliste, gi ham noen tips.

Jada, svarte jeg. Jeg skal skrive ønskeliste. Men dagene gikk og det ble ikke noen ønskeliste. Dagen før dagen, fikk jeg en streng SMS om å sende liste _nå_.

Men hva ønsker man seg når man fyller 37 år, når man har alt man trenger og mere til. Når man tjener egne penger og har friheten til å kjøpe det man ønsker seg – og det man ikke har penger til å kjøpe seg er uansett for dyrt til å ønske seg i gave. I alle fall om man ikke har rund dag.

Gavepapir_1

Jeg tok meg i å tenke at jeg ønsket meg snille barn. Slik foreldre gjerne gjør, når de ikke vet hva de ønsker seg. Men det kan jo ikke pakkes inn og gis som gave – og jeg er jo veldig glad i gaver, jeg er bare ikke så flink til å ønske meg ting. Så jeg svarte:
«Jeg er fornøyd så lenge gaven er pakket inn i silkepapir og pent papir».
Dere vet slike pakker som er en fryd å åpne? Manen ble ikke videre imponert.

Jeg tenkte litt og tastet:
«Det meste på Høyer»
«Jeg liker skandinavisk design. Enkelt. Ensfarget eller stripete»
«Hvite joggesko»

Jeg fikk tre tomler opp til svar.

Jeg tenkte litt til og skrev et par nye ønsker:
«Magetaske fra Holzweiler»
«Duftlys fra Voluspa med prosecco eller annen mild duft»
«Blonde-bh fra 2nd day»

Og så kom jeg liksom i siget:
«Eller fine trefigurer»
«Pute fra Norman Copenhagen – blå-ish»
«Oliventre i betongpotte»

Gavepapir_3

Tarzan tok meg på ordet. I nydelig sølvprikkete papir med blekrosa og lavendelfarget silkebånd pakket jeg opp både stripete skandinavisk design, hvite joggesko og duftlys. Snakk om å være heldig!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

En tanke om “Den vanskelige ønskelista

  1. Tilbaketråkk: Boxfreshe sneakers - Supersim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>