Bye bye vippeextensions

Skjønnhetsrutiner

Vippeextensions. Så praktisk, tenkte jeg. Og pent! For hvem vil vel ikke ha lange, blafrende bambivipper?

Det var pent, veldig pent i et par dager. Og litt uvant selvfølgelig, men det venner man seg fort til. Med to små barn var det digg å kunne stå opp og føle seg fresh uten å måtte innom sminkepungen først. Det var bare det at allerede etter noen få dager begynte vippene å leve sitt eget liv. Og så snart vippene vridde seg rundt og nektet å finne tilbake til plassen sin, var veien kort til at jeg bare måtte plukke på dem.

Vippeextensions er ikke like pent når du har plukket av halvparten av vippene for å si det sånn.

Blafrende vipper vs ren
Og så var det dette med avhengigheten av å klaske iskaldt vann i ansiktet når jeg sto opp. Jeg følte at jeg aldri fikk vasket meg ordentlig, og lengtet etter å bøye hodet bak i dusjen og kjenne dusjstrålene prikke meg i ansiktet. Det funket ikke like bra med falske vipper.

«Du må ikke plukke på vippene!», sa vippedama.
Jeg vet jo det. Det var bare så innmari vanskelig å la være. Så jeg plukket. Til slutt var det ingen vei tilbake, så jeg gikk til angrep med babyolje for å løsne limet på de gjenværende vippene. Det var ingen suksess. Sminkefjerner med olje funket ikke noe særlig bedre. Men etter å ha mishandlet vippene mine to kvelder på rad, sto jeg igjen med nakne øyne. Med verdens korteste vipper. Sånne bittesmå vipper som er på vei til å vokse seg store og sterke, men fortsatt er små og skjøre. Vipper som knapt synes, selv med maskara på.

Men vet du hva? Jeg bytter gladelig lange, blafrende bambivipper mot en ordentlig ansiktsrens og rennende kaldt vann i ansiktet hver morgen. Anytime!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

2 tanker om “Bye bye vippeextensions

 1. Lillesøster

  Tåler de ikke vann en gang?
  Har du hørt noe om det serumet (glow-etellerannet, tror jeg) som skal gi deg fyldigere og lengre vipper? Vurderer det.

  Svar
  1. supersim Innleggsforfatter

   Litt usikker. Vet det fins maskaralignende greier som lover gull og grønne skoger, men tror ikke helt på det. Anbefal gjerne om du tester og blir fornøyd!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>